Bekijk nieuws-overzicht

Even voorstellen: Bij de Burger & Imli

De Twentsche Foodhal heeft twee nieuwe keukens waar je lekker kan eten. Bij de Burger is ons nieuwe burgerconcept, en Imli serveert heerlijk Indiaas eten.

Bij de Burger is ons nieuwe burgerconcept. En daar zijn we trots op, want het is een gezamenlijk project van drie ondernemers die al een keuken in de foodhal uitbaten, Little Ribhouse Texas, De Melkbus en Daddy Cool. En zo’n samenwerking past precies bij de co-creatie gedachte van de Twentsche Foodhal. Samen gaan zij jou verrassen met eerlijke burgers, hotdogs en culinaire frieten, zoveel mogelijk op basis van lokaal ingekochte ingrediënten. En vanaf maart verzorgt Bij de Burger ook dagelijks de lunch.

In de eerste week van maart opent Imli, waar topkwaliteit gerechtjes uit de Indiase keuken worden bereid. Daarbij beperken de Indiase koks zich niet tot een bepaald deel van India, zoals je vaak merkt in Indiase restaurants, maar kiezen zij de lekkerste recepten uit alle hoeken van het immense land. En daarbij wordt er goed nagedacht over een gebalanceerd aanbod dat zowel vlees- als vega-liefhebbers zal aanspreken.

Deel dit nieuwsbericht: