Bekijk nieuws-overzicht

Eindeloze mogelijkheden voor zakelijke gezelschappen

De Twentsche Foodhal is dé perfecte locatie voor zakelijke gezelschappen . Ga maar na: een inspirerende omgeving in prachtig gerenoveerd industrieel erfgoed, met ruimte voor kleine gezelschappen tot grote events van 1000 personen. Voorzien van de meest gevarieerde, authentieke catering- en horeca-mogelijkheden. Betalen met munten? Ja zeker! En dat centraal gelegen in Enschede op slechts 10 minuutjes lopen van het NS station en voorzien van volop parkeermogelijkheden voor al je deelnemers. Van teambuilding tot vergadering, van kookworkshop tot congres: de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Arrangementen
Heerlijk samen koken in ons kooklokaal schept een band. We hebben in de Twentsche Foodhal twee grote kookeilanden tot onze beschikking waar je met een groep (max. 24 personen) aan koken kan. Gezelllig als teambuilding- of bedrijfsuitje. Liever met de kwast aan de slag? Kan ook! Kunst & Foods is een creatieve workshop, in combinatie met een lekkere proeverij. Bij dit arrangement begeleidt een kunstenaar jullie stap-voor-stap naar een eigen gemaakt schilderij. Tijdens het schilderen zetten we jullie de lekkerste wijnen, bieren of cocktails voor en kunnen jullie genieten van de gerechten van onze keukens (muntbetaling mogelijk). Zou je liever onze horeca-mogelijkheden combineren met andere hot-spots op de Performance Factory zoals de Escape Room of MK Baseball? We regelen het graag voor je…  (lees meer)

Catering
Graag verzorgen onze keukens de catering op je zakelijke event. Dat kan tot 1000 personen in het industrieel erfgoed van onze Twentsche Foodhal, maar ook op jouw locatie. Je kan bij ons kiezen uit verschillende, altijd duurzame keukens uit alle windstreken die samen met jou een smakelijke belevenis neerzetten. Aankleding en techniek nemen we je graag uit handen… (lees meer)

Werken en lunchen
In de Twentsche Foodhal zijn verschillende ruimtes en werkplekken tot je beschikking. Dus kom bij ons werken, netwerken of vergaderen. We hebben prima koffie, lekkere lunches en gratis wifi. Dagelijks geopend…. (lees meer)

Maatwerk altijd mogelijk
Heb je zelf een bijzonder idee? Of hebben bovenstaande voorbeelden je geïnspireerd en wil je graag diensten van ons combineren? In maatwerk zijn we het allerbest. Wacht niet langer en vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

Deel dit nieuwsbericht: