Bekijk nieuws-overzicht

Doorontwikkel- of omschooltraject: in 16 weken een koksdiploma

Je hebt al een baan, in de horeca (of misschien wel erbuiten). En jij en je werkgever zijn het er wel over eens dat je toe bent aan een volgende stap of een nieuwe richting. Of je bent zelf ondernemer, en je zoekt doorgroeimogelijkheden voor je personeel. Dan raden we je aan verder te lezen. Want we hebben een opleiding ontwikkeld die in 16 weken een SVH-erkend diploma basiskok kan opleveren.

Voor werknemers…
De Twentsche Foodhal vindt het belangrijk om goede mensen te helpen opleiden. In nauwe samenwerking met Picabia Opleidingen hebben we een opleiding ontwikkeld tot erkend SVH-basiskok. Dus ben je een werknemer die toe is aan een volgende stap in de horeca? Of graag omgeschoold wil worden? En hiervoor ook de mogelijkheid geboden krijgt door zijn werkgever? Dan is dit je kans.

…en werkgevers
Veel ondernemers hebben problemen met het zoeken naar professionele vakkrachten en het verloop erg hoog. Het is dus van groot belang om goede medewerkers te binden aan het bedrijf om dit ongewenste verloop te kunnen keren. Opleidingen aanbieden aan medewerkers wordt een steeds belangrijker tool binnen goed management en personeelsbeleid.

Heb jij de juiste talenten in huis…(of in dienst)?
Meld je aan en mail CV + motivatie naar erik@twentschefoodhal.nl en wij nodigen je graag uit voor een gesprek. Volledige bekostiging mogelijk o.b.v. draagkracht.

Deel dit nieuwsbericht: