Bekijk nieuws-overzicht

De Melkbus rijdt weg uit de Twentsche Foodhal.

Boerenzonen Robert en Wout sluiten de deuren van de Melkbus in de Twentsche Foodhal. De Melkbus was sinds de opening in 2017 onderdeel van de Twentsche Foodhal. Met hun ‘melk van eigen koe’ concept verblijden ze menig bezoeker en waren ze een aanwinst voor het succesvolle concept van 8 wereldkeukens onder 1 dak.

Robert Geessink vertelt: “Het vertrek uit de foodhal vinden wij onwijs jammer. Voor ons is nu het juiste moment om nieuwe avonturen aan te gaan. Het concept van de Twentsche Foodhal werkt ook zo, een opstart naar de groei van je eigen bedrijf, stabiliteit creëren en door naar de volgende stap. We gaan overigens door met de foodtruck, dat geeft ons meer flexibiliteit”.

Twentsche Foodhal - Zuivel gerechten en toetjes bij De Melkbus

Verhuizen, voor de klas staan & huizen verkopen

Wout geeft aan dat hij gaat verhuizen vanwege de nieuwe baan van zijn vriendin.
“De foodtruck blijft rijden vanuit Eibergen door het hele land!”, vertelt Wout. Toch vertrekt hij niet helemaal uit Twente en de Achterhoek. “Ik werk sinds de sluiting van de horeca bij een makelaarskantoor in Hengelo, dit ga ik voortzetten, ook met de stiekeme reden dat ik dan nog vaak langs de Twentsche Foodhal kan om van de andere keukens te genieten”, lacht Wout.

Robert geeft aan dat hij bezig is met de afronding van zijn opleiding Natuureducatie en Kennismanagement. Daarnaast staat hij voor de klas en geeft groenonderwijs op een middelbare school in Borculo. “Verder liggen er wel wat ideeën op de plank, maar die staan nog ik de kinderschoenen. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in”, zegt Robert enthousiast.

Feesten & Festivals

De Melkbus foodtruck heeft zin om weer naar festivals te mogen rijden en wacht geduldig de berichtgevingen af. De Melkbus is ook te boeken voor feesten en partijen. Kijk voor meer informatie op www.de-melkbus.nl

En de lege keuken in de Twentsche Foodhal?

Eigenaar Erik Wooldrik lacht. “Daar kan ik nog niet veel over vertellen. Het wordt in ieder geval weer onwijs gaaf, verrassend en een mooie aanvulling op het totale concept. De toetjes zullen zeker niet verloren gaan!”

Wordt snel vervolgd…

Deel dit nieuwsbericht: