Bekijk nieuws-overzicht

4 kersverse leermeesters!

Kok zijn gaat niet alleen over koken, maar ook over je kennis delen aan anderen en ook inspireren aan de volgende generatie. Deze week haalden 3 chefs en onze assistent-bedrijfsleider hun leermeester diploma. Hiermee kan nieuw talent zich ontwikkelen in de horeca doorat wij ze een leer- en werkplek kunnen aanbieden. Wij vinden het belangrijk om goede mensen op te leiden voor de horeca-branche omdat wij graag willen dat gemotiveerde koks zich blijven ontwikkelen.

DE TOPPERS:

Wij feliciteren Vaperansa’s Soul Food, Omma’s Kitchen, Little Ribhouse Texas en Anne Schutter met hun diploma!

Zelf een diploma tot kok behalen?

Werk jij in de horeca en wil jij je graag doorontwikkelen? Of wil jij je juist laten omscholen tot kok?
Bij de Twentsche Foodhal hebben wij een traject ontwikkeld met SVH.ย  Hiermee kan je binnen 16 weken een erkend diploma behalen tot kok.
Lees hier meer over SVH of neem contact op voor alle mogelijkheden.

Deel dit nieuwsbericht: