Bekijk nieuws-overzicht

22 februari: 8-gangen diner met bijpassend wijnarrangement

In de mood om eens heerlijk uitgebreid te dineren? De keukens van de Twentsche Foodhal hebben tezamen een 8-gangendiner voor jullie samengesteld, inclusief bijpassende wijnen van Brander Wines​. Op 22 februari kunnen jullie dit diner mee komen beleven bij de Twentsche Foodhal (alleen op reservering).

Wat krijg je allemaal bij dit 8-gangen diner?

Gang 1: Koude gegaarde tijgergarnaal geserveerd met aioli.
Gang 2: Dun gesneden rauwe tonijn met salade, soja saus en wasabi.
Gang 3: Tartaar van Harry’s farm black angus Reggedal rund.
Gang 4: Geclarifieerde ossenstaartbouillon.
Gang 5: Op lage temperatuur gegaarde zalm met lavendel hollandaise saus.
Gang 6: Gevulde kipfilet met tomatensalsa, licht pittig.
Gang 7: Tournedos met rode wijnsaus en champignons.
Gang 8: Klassieke crème brûlée aan tafel gebrand.

Dit acht gangen menu wordt vergezeld met een wijnselectie van Brander Wines.
De kosten zijn € 57,50. Het diner begint om 18:30 uur, wij hebben ruimte voor 30 personen, reserveren via reserveringen@twentschefoodhal.nl

Deze avond worden er foto’s gemaakt die gebruikt worden voor promotie, indien dit niet gewenst is graag melden bij je reservering.

Deel dit nieuwsbericht: