Bekijk nieuws-overzicht

1 jaar Performance Factory met de kids!

In het weekend van 4 november wordt deĀ Performance FactoryĀ 1 jaar oud! Dit gaan wij (Miljata bouwlab,Ā GLO Entertainment LiveĀ en deĀ Twentsche Foodhal) groots vieren, met onder andere op 4 november de leukste kinderactiviteiten! In de centrale hal staan 7 gameconsoles en kunnen de kids helemaal los gaan op de leukste LEGO spellen! Vinden je kids bouwen leuker dan spelen? Kom dan bouwen aan tafel bij Miljataā€™s Bouwlab! Of hebben de kids meer zin om te dansen? Glo Entertainment komt Fortnite Dance Workshops geven! Ook kunnen de deelnemers op de foto in hun favoriete game of LEGO omgeving, de foto gaat uiteraard mee naar huis! Kinderen jonger dan 6 kunnen wel mee doen aan de activiteiten maar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Echt eten!
Naast al dit leuks voor de kids hebben wij uiteraard ook wat (lekkers) voor de ouders, zo krijg je bij de Twentsche Foodhal op alle dranken en al het eten van de 9 keukens wel 10% korting!

Info:
Al dit leuks begint om 15:00 uur en de kosten zijn ā‚¬ 5,00 per kind! Aanmelden kan bij de bar van de Twentsche Foodhal!
Komen jullie ons 1 jarig bestaan met ons vieren?

Deel dit nieuwsbericht: